Задното ти колело от към шофьора ми се струва леко криво, виж го и ако наистина е така, затегни лагера ако е разхлабен. Може и крив мост да е ... ама виж като цяло дали е криво или така се вижда от снимката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
33-ка на marmalad
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеЗадното ти колело от към шофьора ми се струва леко криво, виж го и ако наистина е така, затегни лагера ако е разхлабен. Може и крив мост да е ... ама виж като цяло дали е криво или така се вижда от снимката.трябва да е от снимката
мерси Kris
поздравиAlfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
Comment
-
Здравейте Колеги,
Kris от снимките е човек, днес се позагледахме и за щастие е като струна
иначе вече имам работещо табло...(Благодаря на Колегата) смених 5/6 крушки, смених спукана черна носеща конзола и предпазно стъкло, но не тръгна стрелката за температура на водата... ще пробвам да заменя самия показващ прибор от моето табло пък да видим какво ще стане... всичко му заработи;
скоростомер
километраж + малък брояч
всички лампи
оборотомер
---------------
кажете сега гуми 185/60/14 ще опират ли в подкалниците?
---------------
вече ще я хвана колко харчи
поздравиLast edited by marmalad; d.m.y г., 12:13.Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Comment
-
Първоначално публикувано от marmalad Покажи съобщение---------------
---------------
Иначе казано, няма да опират пък и като диаметър са много близки до стандартния за твоята 175/70/13.Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 17:38.1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от marmalad Покажи съобщениеЗдравейте Колеги,
Kris от снимките е човек, днес се позагледахме и за щастие е като струна
иначе вече имам работещо табло...(Благодаря на Колегата) смених 5/6 крушки, смених спукана черна носеща конзола и предпазно стъкло, но не тръгна стрелката за температура на водата... ще пробвам да заменя самия показващ прибор от моето табло пък да видим какво ще стане... всичко му заработи;
скоростомер
километраж + малък брояч
всички лампи
оборотомер
---------------
---------------
вече ще я хвана колко харчи
поздрави
Датчика е!
прибора си работи!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе е прибора, бе!
Датчика е!
прибора си работи!
поздрави
---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:09 ----------
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеТова е стандартният размер на тези с 1.7 боксер, а най-вероятно и на част от тези с 1.5(мисля че QV, Ti и 4x4 версиите на старото купе).
Иначе казано, няма да опират пък и като диаметър са много близки до стандартния за твоята 175/70/13.
а вариант с 185/65/14 има ли ?Last edited by marmalad; d.m.y г., 01:41.Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Comment
-
Първоначално публикувано от marmalad Покажи съобщениезначи е от куплунзите... и на моето табло си работеше ! ще го прегледам тия дни.. лош контакт най-вероятно!!
поздрави
---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:09 ----------
Благодаря Колега за информацията
а вариант с 185/65/14 има ли ?Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщениеКолега, аз съм с 205/45/16 и нямам проблеми... даже и 205/50/16 се събират
отивам да подготвям джантите за боя и след това почвам да се оглеждам за гуми 185/65/14... ще провера и лошите връзки в таблото....
хубав ден от мен
Comment
-
Здравейте Колеги,
не ми се говори как е закрепен спойлера
джантите ги шлайфам и в момента
оборотите са високи, защото е студенане съм вързал прибора за температура още!
Kris познай бъдещия цвят на джантите
Comment
Comment